Efter midsommarfirandet åkte vi till Nora. För en gångs skull tog vi det säkra före det osäkra och bokade plats på camping. Det var en jättetrevlig camping (Trängbo) med en fin badplats till barnens förtjusning. Barnen och jag gick och badade så fort vi anlänt.

Sedan tog vi en cykeltur in till stan i det fantastiska vädret.

image

image

Kvällen bjöd på grillat.

image

image

Och sedan blev det kvällsdopp!

image

image

image

Idag var det meningen att vi skulle köpa Noraglass och gå på guidad mordisk vandring i Maria Langs fotspår men regnet vräkte ner och även om vi har rejäla regnkläder kändes det inte så lockande så vi bestämde oss för att åka vidare. Nu har vi ställt in gps:en på Undersvik dit vi ska imorgon eftermiddag. Var vi hamnar idag får vi se! Fortsättning följer….

 

Trängbo camping

Bäst: Närheten till fin badplats

Sämst: Varmvattnet tog slut! Inte kul när man betalar 300 spänn för att kunna duscha och diska i servicehuset.