Man kunde tro att vi fått nog av ost, men icke! Här kommer ett lite sent inlägg från Gouda, som vi besökte häromdagen. Det har dock varit lite si och så med uppkopplingen så därför dröjde det några dagar.

I Gouda finns en stor ställplats mitt i stan! Där parkerade vi pärlan och sedan väntade en promenad i den mysiga lilla staden.

På kvällen gick vi till en bar som sände fotbolls-VM, Sverige-Nederländerna. Slutade dock inte så bra så medan nederländarna jublade drog vi oss tillbaka till husbilen.

På morgonen var det ostmarknad – här är det alltså torsdagar som gäller! Det var ytterligare ett annat upplägg som inte var fokuserat på att bära ostarna på slädliknande grejer och väga dem, utan mer på själva marknaden och köpslåendet.

Vi köpte mer ost!

Själva ostmarknaden med försäljning var större här än på de andra ställena – dessutom var det inte bara ost utan allt möjligt som kunde inhandlas. Hela torget var fullt av knallar som sålde diverse mat och annat.

Nu är vi på väg hemåt igen så det finns inte så mycket att berätta. Vi åker ömsom på autobahn och ömsom på småvägar på den nordtyska landsbygden. Ett och annat stopp blir det också.