Så fortsatte vi resan längs 1:an mot LA. Idag var det kallt när vi åkte. 14 grader! Och när vi kom till vårt delmål Solvang var det 34.

Solvang är en väldigt speciell liten stad, grundad av några danskar 1911. Här lever det danska kvar i väldigt stor utsträckning.

Det var jättemysigt att gå och strosa i stan bland alla butiker, restauranger och caféer. Här vimlar det av danska wienerbröd och pølser! Och turister! Det bor 5000 personer i stan och det kändes som det var nästan lika många turister där!

Även gatorna bar danskinspirerade namn.

Och den lutherska kyrkan såg också väldigt dansk ut.

Altaruppsatsen var självklart inspirerad av Bertel Thorvaldsen.

Vi reste vidare tillbaka till Lompoc där vi checkade in på Hilton Garden. Lite shopping och ett par timmar vid poolen hanns med före middagen som åts på mexikansk restaurang som killen i receptionen rekommenderade. En enkel diner med jättegod mat.