Idag var det dags att byta hotell. (Måste ju använda upp alla hotellpoäng!) Vi hamnade på Marriott Marble Arch. Egentligen var planen att checka in först ikväll efter musikalen eftersom teatern låg så nära det första hotellet men eftersom vi vaknade tidigt bestämde vi oss för att åka och checka in på Marriott. Vi var där halv elva men fick rummet direkt.

image

Kidsen började med att bada.

image

image

image

Sedan tog vi bussen till Lyceum Theater och bytte ut biljettutskriften (nätbokning igen) mot riktiga biljetter. Barnen (och vi) fick biljetterna i julklapp av oss. När det var gjort gick vi till en närliggande pub och åt lunch.

image

Jörgen gillar pubbesök!

Jörgen gillar pubbesök!

Sedan var det dags för The Lion King.

Förväntansfulla kids.

Förväntansfulla kids.

image

Vi hade hört att den var bra men att den var såååå otroligt bra kunde vi inte föreställa oss. Scenografin, kostymerna, sången, dansen och alltihop var helt enastående.

Bild från Wiki

Bild från Wiki

Man får ju förstås inte filma och fota så klicka här för att se en tvåminuters snabbversion.

Tillbaka på hotellet var vi fortfarande mätta efter hamburgarna så vi tog lite dricka och tilltugg i loungen.

image

Sedan var det dags för Mello och det får ju självklart inte missas (tycker mamman i familjen). Övriga familjemedlemmar ville också se så vi gick till Svenska kyrkan, tio minuters promenad från hotellet. Där var det fullt med folk, baren var öppen och Mello visades på storbildsduk. Jättekul!

image

image

Efter Mellon gick vi tillbaka till hotellet. Dags att sova!