I lördags åkte vi alltså vidare till Uddevalla där vi stod på ställplatsen vid muséet. På vägen dit gjorde vi ett stopp hos Jörgens systerdotter som köpt hus tillsammans med sambon. Där smakade det bra med kaffe och Pillas hembakta Nutellabullar!

Sedan behövde vi tömma toan och det var lättare sagt än gjort. Det funkar ju att göra  på en vanlig toalett men artiga som vi är så frågade vi i kassan på två mackar och de blev så nervösa och det fick vi absolut inte göra. Så det slutade med att vi åkte till en camping, betalade en slant i receptionen och tömde toakassetten där.

Väl tillbaka på ställplatsen var det hög tid att göra sig i ordning för kvällen och när vi steg in på restaurangen Kerstin på Torget var släkten redan där: Jörgens föräldrar, syster med man och så syskonbarnen. Det var god mat!

Toast Skagen.

Toast Skagen.

Bookmaker.

Bookmaker.

Efter middagen följde svärföräldrarna med ”hem” för att titta på husbilen. Vi tog ett glas vin innan de blev hämtade för hemfärd.

Vi hann spela ett par omgångar Backpacker innan det var läggdags.