Vi lämnade Fritzlar i morse och barnen fick fortsätta sova så vi stannade och köpte färskt bröd och åt frukost längs vägen. Första gps-stoppet var äventyrsbadet WasserParadies i Hildesheim. När vi kom dit insåg vi att vi varit där förut, för flera år sedan. Illa när man börjar köra andra varvet på tyska äventyrsbad, haha.

image

Mina bihålor tillät dock inget bad idag så medan familjen badade gick jag en promenad på stan.

Marmelad-och lemonadförsäljning vid kyrkan.

Marmelad-och lemonadförsäljning vid kyrkan.

image

image

Vi hade bestämt en tid när maten skulle vara färdig så när de hungriga badarna kom tillbaka serverades pyttipanna med stekt ägg.

Sedan styrdes kosan mot fina staden Celle. Där är ställplatsen gratis. Vi trodde det skulle vara fullt men när vi kom stod bara två husbilar där. Det blev en promenad i stan och senare middag på San Marino.

image

image


image

image

image